Masterchef’te İspanyol yemekleri nasıl yapılıyor. Tapas tarifi halk tarafından merak ediliyor. Tapas nasıl yapılır, tapas tarifi nedir? Tapas için gerekli malzemeler nelerdir? Tapas, ispanyol mutfağında meze ya da atıştırmalıktır. Tapas..
Tapas nasıl yapılır, tapas tarifi nedir? Tapas için gerekli malzemeler nelerdir?
Tapas, ispanyol mutfağında meze ya da atıştırmalıktır. Tapas soğuk veya sıcak olabilir.
İspanya ve dünyadaki bazı bar ve restoranlarda tapas daha sofistike bir mutfağa dönüştü.
Tam bir yemek yapmak için Tapas birleştirilebilir.
İstediğiniz kadar patates Zeytinyağ Tuz Acı ketçap (Brava sos)
İlk öncelikle patatesleri soyuyoruz ve orta büyüklükte küpler şeklinde kesiyoruz.
Sonrasında bir tencerede kaynar su ve az bir tuz ile 10 dakika kadar haşlıyoruz.
Sonrasında 10-15 dakika patatesleri dolapta soğutuyoruz.
Dolaptan çıkardıktan sonra kızgın zeytinyağında kızartıyoruz. Sonrasında tabağa koyup üzerine acı ketçap ve kürdan koyarak servis yapıyoruz.
Konserve ton (İspanyol Ventresca)Salatalık turşusu(Acı) biber turşusu Zeytinyağ Kızarmış ekmek
Öncelikle salatalık turşusunu küçük küp halinde doğruyoruz. Biber turşularını küçük dilimli doğruyoruz. Hepsini bir kaba koyuyoruz.
Azıcık zeytinyağı ekleyip iyice ezerek karıştırıyoruz. Karışımı kızarmış ekmeklerin üstüne koyuyoruz. Son olarak kürdan yada biber turşularıyla süsleyip servis ediyoruz.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)